Dukan ATACDukan CROAZIERASUPE/CIORBE

SUPA de CURCAN cu GALUSTE din GRIS fara CARBOHIDRATI (Low fat/ Low carb)

SUPA de CURCAN cu GALUSTE din GRIS fara CARBOHIDRATI (Low fat/ Low carb)

Zilnic apar retete mai vechi sau mai noi, fiecare are ceva de spus, facem schimb de retete si sfaturi culinare, invatam lucruri noi, nimeni nu le stie pe toate si nu s-a nascut invatat.

Asadar cum se spune si pe drept cuvant, nu am inventat noi, doar unii, bucataria, avem mame, soacre, bunici si tot asa … 😉

1

Asadar, am facut o supa de curcan ca la mama acasa si m-am gandit ca tare buna ar fi cu galuste din gris.

Dar cum solutia salvatoare a venit de la No Sugar Shop caci am descoperit Grisul fara carbohidrati, ma gandeam daca se comporta la fel ca si grisul clasic!

Ingrediente galusti:

  • 2 oua
  • 4 linguri gris fara carbohidrati
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin (optional – am adaugat eu, stiind ca uleiul ajuta sa iasa pufoase)
  • 130 – 150 ml. apa minerala (in functie de cat de pline sunt lingurile cu gris – rar cantaresc, doar cand dau peste retete mai complicate si trebuiesc executate cu gramaj)
  • patrunjel verde tocat

In rest totul este la fel ca la prepararea galustelor clasice, se bate oul cu furculita se adauga uleiul, grisul si la final subtiem cu apa minerala, iar daca vrem putina culoare si savoare punem si patrunjel verde tocat.

Le scufundam cu o lingura inmuiata in apa rand pe rand si mai fierbem supa la foc domol cca. 10 min.

2

Foarte gustoase si pufoase !

3

In dieta dukan perfecta pentru zilele de proteina & legume – Croaziera.

Daca preparati supa doar cu carne, o ceapa mica, galute si verdeata, o puteti consuma inca din Atac !!!

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Reteta incercata si apreciata de cititori ???❤⤵⤵⤵

print

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *