DESERTURIDukan CROAZIERADUKANITE VESELERETETE FARA TARATE DE OVAZRETETE PRELUATE

PASCA FARA ALUAT (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free

PASCA FARA ALUAT (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free

Irina B. ne propune o reteta delicioasa si usor de preparat 🙂

Reteta cu care  participa la concursul “Asta e reteta mea” – luna iulie 2017, in grupul DUKANITELE VESELE – Dieta Dukan,   organizat de mine in parteneriat cu No Sugar Shop.

Succes Irina in tot ce ti-ai propus si te astept in continuare sa ne incanti cu alte retete delicioase ! Multumim pentru reteta !

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 2 linguri amidon alimentar din porumb
  • 1 lingurita faina de konjac
  • 1 kg branza cremoasa degresata (daca doriti sa iasa mai mica puneti cantitate de branza mai putina – 500 grame)
  • 2 linguri cacao degresata
  • sofran
  • indulcitor
  • aroma de unt
  • esenta vanilie
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Separam albusul de galbenusuri.

Peste cele 6 galbenusuri adaugam indulcitor, branza cremoasa degresata, amidonul alimentar din porumb, faina de konjac si aromele.

Le mixam la viteza mica pana incorporam ingredientele uscate si obtinem o compozitie omogena.

Impartim compozitia in doua parti cat de cat egale.

Intr-una din compozitii incorporam cacaoa degresata, in cealalta sofranul.

Batem spuma cele 6 albusuri cu un praf de sare si indulcitor.

Peste cele doua compozitii obtinute adaugam albusurile batute spuma si amestecam cu un tel pentru a pastra compozitiile cat mai aerate.

Intr-o forma din silicon sau forma tapetata cu hartie de copt, turnam cu lingura din fiecare compozitie alternand culorile.

Coacem in cuptorul preincalzit la 160 grade cca. 1 ora si 30 minute, pana trece testul scobitorii.

Wauuuu ce frumos a crescut 😉

Un desert delicios 🙂

Pofta buna s-aveti!

print

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *