DESERTURIDukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERADUKANITERETETE PRELUATE

BRIOSE cu CIOCOLATA (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat)

BRIOSE cu CIOCOLATA (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat)

Boaca Violeta ne propune o reteta de briose, grozav de gustoase si usor de preparat !

Reteta cu care a participat la concursul “Asta e reteta mea”, in grupul  DUKAN LIFE STYLE, organizat de mine in parteneriat cu No Sugar Shop.

Succes Boaca Violeta in tot ce ti-ai propus si te astept in continuare sa ne incanti cu alte retete delicioase ! Multumim pentru reteta !

 

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecam ingredientele uscate : amidonul alimentar din porumb, tarata de psyllium, tarata de grau, tarata de ovaz, faina de soia degresata, laptele praf si praful de copt.

Intr-un bol mixam ouale, sarea si indulcitorul pana isi dubleaza volumul.

Adaugam ingredientele uscate si mixam la viteza mica.

Adaugam 100 ml. lapte, aroma de unt si esenta de vanilie.

Amestecam bine si adaugam ciocolata taiata bucatele.

Turnam compozitia in forme tapetate cu hartie de copt sau forme din silicon.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pana trece testul scobitorii.

Pentru ca preparatul rezultat are trei ingrediente tolerate : amidon alimentar din porumb, faina de soia degresata si ciocolata negra, in dieta dukan pentru etapa croaziera eliminam ciocolata. Vom lua in calcul ingredientul tolerat cu cea mai mare cantitate (amidon alimentar din porumb) si astfel observam ca se poate consuma de catre o singura persoana in patru zile.

Tinand cont si de tarata de ovaz permisa/zi, veti suplimenta in fiecare zi consumul de tarata de ovaz cu cca. 1 lingura si jumatate.

Pentru etapa consolidare se poate consuma reteta initiala, cu cele trei ingrediente tolerate.

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

print

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *