Dukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERAGUSTARIRETETE in ETAPE

GUSTARI cu SPANAC (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat)

GUSTARI cu SPANAC (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat)

Poti face orice, totul e sa vrei!

Aluatul sarat cu cascaval se preteaza la astfel de preparate si este minunat … cum ar veni, e the best! Chiar daca poate vi se pare complicat, nu este deloc asa, este un aluat cu care se lucreaza foarte usor si in afara de timpii de asteptare de care masina de paine are nevoie sa-si faca treaba, nu presupune prea mult efort.

O masina de paine poate sa faca mare parte din treaba in locul vostru, adicatelea transpira cel care framanta 😂

Pentru cei cu gusturi un pic mai dietetice si chef de experimentat, va spun ca mie imi place cam orice in farfurie, numai verde sa fie 🌿😜

Asadar, pentru aceasta placinta am ales,

Ingrediente:

  • aluat sarat – ingrediente si mod de preparare gasiti AICI 
  • baby spanac
  • muschiulet de porc afumat
  • ciuperci proaspete sau din conserva
  • ou
  • sare si piper

Evident ca, nu va dau cantitatile pentru ca in functie de cate gustari doriti sa faceti, voi va dati seama de cata umplutura aveti nevoie. Poate fi variata, dar dupa cum spuneam, mie imi place cu VERDEturi 😉

Gustarile realizate prin coacere sunt gustari speciale si le putem prepara cu diferite umpluturi, chiar si picante (din carne, din legume, din branzeturi).

Mod de preparare:

Mai intai pregatim umplutura. Taiem spanacul destul de mare, tocam cubulete muschiuletul de porc si ciupercile si le punem intr-un bol. Spargem si un ou, condimentam cu sare si piper dupa gust, iar daca va place mai aromata umplutura puteti apela la diverse condiment uscate (cimbru, oregano, etc.).

Amestecam cu o lingura, in functie de cantitatile folosite, adaugati 1-2 oua, umplutura nu trebuie sa curga.

Aluatul este gata si ma tot gandeam ce sa fac cu el si cu umplutura asta simpla, dar gustoasa 🤔

Ei, dar sa nu credeti ca sunt mester mare la impletituri din aluat! Chiar sunt antitalent 😅

Am urmarit cateva tutoriale pe YouTube si, Wow-Wow … complicata treaba 😲😧🙄 Trebuie sa fii foarte indemanatic la asta. Va spun ca am ales cel mai simplu model care mi s-a parut de bun simt pentru mine, ca sa nu ma fac totusi de rasul lumii.

Deci, taiem din aluat cca. 1/8 adica cam 160 grame.

Pulverizam/ungem  blatul de lucru cu putin ulei. Eu am folosit spray ulei de rapita, dar puteti si cu ulei de maslineGasiti foarte multe variante de ulei sub forma de spray AICI. Intindem aluatul cu sucitorul, in foaie de cca. 0,3 cm si-i dam o forma ovala.

Taiem fasii pe margini, usor oblic cum vedeti in imagine.

Cu o lingura adaugam peste aluat din umplutura.

Aducem capetele aluatului peste umplutura.

Impletim alternam intre ele fasiile aluatului ca intr-un spic.  Simplu asa-i?

Am facut doar trei, dar cu siguranta data viitoare voi face mai multe caci aluatul este suficient pentru mai multi pofticioasi. M-am oprit caci am vrut sa fac si rontaieli din acest aluat

Ungem cu galbenus de ou amestecat cu putin lapte degresat sau semi-degresat, presaram si seminte dupa bunul plac.

Aluatul meu are seminte de in, dar evident puteti sa-l preparati fara seminte.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade, pana ce se rumenesc.

Trei bronzate frumusele,

Manca-le-ar mama pe ele!

Pai ce credeti? Ca am si mancat una, pana sa apuc sa fac fotografii 😜

Rezultatul? Yammy, delicios, aspectuos?

Gustari  reci, gustari calde, servite atat la dejun cat si la cina, sunt grozav de gustoase 😋

And that`s all !!!

Impartasiti si celor dragi reteta, caci poate sunt printre prietenii vostri persoane interesate de aceasta dieta sau din varii motive au nevoie de idei sanatoase.

Vino in grupul de suport pentru dieta dukan << Dukan Life Style >> si vei vedea harnicia si priceperea noastra 🤗

Acolo oamenii se sustin, invata unii de la altii si impartasesc acest stil de viata, basca ca sunt inventivi si ne arata o multime de retete grozave si apetisante.

In dieta dukan, aceste gustari cu legume ( spanac si ciuperci) pot fi consumate incepand cu etapa Croaziera, in zilele de proteina & legume (PL / PV eng.). In functie de umplutura pe care o alegeti, le puteti face conforme si cu zilele de proteina pura (PP).

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

print

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *