Despre Mine

Ma stradui cu fiecare postare, fiecare reteta, personala sau inspirata din alte surse, adaptata sau reinterpretata de mine, sa fie bazata pe idei ce nu fac sa dispara gustul si sa creeze dorinta, placere si atmosfera placuta celor ce imi calca pragul 🙂

De mult timp, am constatat ca  stilul meu de viata nu se bazeaza doar pe dieta ci si pe cateva pasiuni, insa nu a fost vreme de a concretiza clar in ceva anume.

Or, daca sufletul imi spune ca ar trebui, prietenii ma-ndeamna, iar pasiunea pentru food-photography mi-a acumulat material, atunci decat sa-mi tin in continuare un jurnal cu preparatele de “rasfat” carora sa le fac foto si sa le stochez pe serverul propriu (cum am facut pana acum), sa ma uit la ele si sa-mi zic “Asta am mancat azi !”, mi-a venit ideea sa concretizez totul in acest site. In el, acest „copil de suflet” cum imi place mie sa-l numesc 🙂 am cules si am adus idei din experienta mea, caci poate va vor servi drept inspiratie si va vor fi utile. Sper sa reusesc 🙂

Tot ce am adunat aici sunt idei ce-mi vin pe loc, din cap sau din informatii acumulate, citind carti ori de pe internet, pasiune, munca si multa imaginatie bine-nteles.

Retete clasice pe care le-am reinterpretat dietic si le-am experimentat in bucataria proprie si multe “inventii”, care daca mi-au placut mi-am propus sa vi le arat.

Nevoia si placerea de a vorbi despre un stil de viata, de a impartasi si altora, ma fac sa-mi intaresc fericirea.

Informatii strict legate de dieta dukan sunt detaliate in mass-media pe multe bloguri si site-uri in nisa. Am infiintat si pe site-ul meu o pagina (Despre Dieta Dukan) in care am adunat cele mai importante informatii, multe din acestea fiind acumulate din experienta proprie.

Desi sunt retete adaptate pentru toate etapele dietei dukan, ele pot fi preparate si consumate de oricine doreste sa elimine din alimentatie: zaharul, faina alba de grau, grasimile si carbohidratii, chiar si glutenul (in foarte multe retete nu veti gasi gluten). Asadar, fie ca tineti dieta dukan, alte diete low carb, low fat, aveti diabet sau intoleranta la gluten, puteti gasi aici ceva util si pe bunul plac.

Imi doresc ca site-ul meu sa fie un jurnal despre preparate dietetice pe care eu personal am ales sa le consum si sa le indragesc.

Va multumesc pentru vizita scurta sau mai lunga !

Daca ati gasit cateva idei pentru a va descoperi gustul pentru un stil de viata cat de cat mai sanatos, cu drag va invit sa mai treceti pe la mine .

Va astept si pe pagina mea de Facebook si Instagram, unde veti gasi informatii, noutati si idei despre produse si retete dietetice #lowcarb #lowfat #sugarfree #glutenfree #dukan 🙂

Lucica M.


Motto: “Nu esti bun de nimic, daca esti bun doar pentru tine.” – Voltaire

Motivational:
„Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.” – Ben Stein

Enjoy !