DESERTURIDukan CROAZIERARETETE FARA TARATE DE OVAZ

MUFFINS cu ZMEURA (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

MUFFINS cu ZMEURA (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

Gustoase si pufoase, briose, muffins, sau cum doriti sa le spuneti, sunt foarte usor de preparat si cu siguranta veti incerca, caci sunt delicioase ?

Asadar, de Mos Nicolae ne indulcim sanatos 😉

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecam  laptele praf, amidonul (sau budinca de vanilie) si Mixul pentru Gofre fara Carbohidrati – NoCarb.

 

Separam albusurile de galbenusuri.

Omogenizam bine galbenusurile impreuna cu indulcitorul si zaharul de mesteacan finlandez fin vanilat (sau esenta de vanilie).

Albusurile le mixam spuma tare cu un praf de sare.

Peste spuma de albusuri turnam compozitia de galbenusuri si mixam in continuare pana o incorporam.

Incorporam treptat lingura cu lingura amestecul de ingrediente uscate ajutandu-ne de o spatula sau un tel pentru a pastra compozitia cat mai aerata.

Cu o lingura umplem fiecare forma din silicon pana la jumatate –  forme de briose, ideale si de foarte buna calitate pentru aceste retete dietetice pe care le gasiti la Magazin Web Pandortex, preturi accesibile si livrare prompta, daca cumva nu le-ati achizitionat pana acum. In forma de inimioara AICI, sau rotunde AICI, dar si stelute AICI. Multe alte forme din silicon de foarte buna calitate, gasiti la ei.

Adaugam 3-4 bucati de zmeura (sau orice fruct doriti, de preferat fructe mici, afine, catina sau mure). Eu am avut zmeura la congelator 🙂

Umplem cu compozitie formele de briose, iar la suprafata mai adaugam 3-4 bucati de zmeura.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 30 min. in functie de cuptor, testul cu scobitoarea.

Dupa coacere, briosele nu le lasam la racit in forme, intrucat condensul care se formeaza le umezeste. Le lasam atat cat sa se racoreasca putin sa le putem scoate din forme.

Le asezam pe un gratar sau intr-o tava pana acestea se racesc.

Pudreaza-le cu lapte praf degresat sau indulcitor pudra sau deloc 😉 sunt grozav de gustoase si pufoase si cu si fara pudrare !

Am dublat copmozitia si am facut 24 muffins foarte pufose,  iar daca nu le mananci pe toate intr-o zi caci sigur vor dori si cei ce nu tin o dieta, iti recomand sa le pui la frigider intr-o casoleta inchisa ermetic sau in punga de plastic. Vor ramane la fel de pufoase si delicioase 😉

Le poti prepara cu orice fruct, ciocolata neagra sau cu gem de fructe fara zahar adaugat si lista poate continua, dupa preferinta fiecaruia 🙂

In dieta dukan se pot consuma incepand cu etapa Croaziera :

Daca nu puneti fructe in muffins si folositi lapte praf degresat ≤ 1% grasime, le puteti consuma in 2 zile, o singura persoana.

Daca adaugati fructe in muffins din cele tolerate (zmeura/afine/mure/ catina/ mar sau para) si folositi lapte praf degresat ≤ 1% grasime, veti avea 2 tolerate (fructe si amidon), puteti manca tot in 2 zile. Asta pentru ca fructele mici se pot consuma in Croaziera ca si ingredient tolerat 100 grame/zi, iar un mar sau o para 1 buc./zi si aceste cantitati sunt suficciente pentru a da savoare preparatului, tineti cont de amidon (de aceea puteti imparti 12 muffins pentru 2 zile).

Enjoy and don t regret it ! ?

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).

Utilizarea lor integrala sau partiala, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Cu multumiri!


Reteta incercata si apreciata de cititori ???❤⤵⤵⤵

Umplute cu bucatele de cioclata neagra.

Sau asa, cu cacao degresata adaugata in muffins 🙂

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *