TESTUL DUKAN

Desi in carte Dr. Pierre Dukan specifica durata fiecarei faze a dietei dukan, ulterior imbunatatind comunicarea cu pacientii sai si cei care doresc sa incerce aceasta dieta, a infiintat un site oficial. In acest site veti gasi TESTUL DUKAN (in limba engleza) si veti putea sa-l efectuati.

Cu acest test se incepe Dieta Dukan !

TESTUL DUKAN :

  • estimeaza kilogramele la care doriti sa scadeti in greutate luand in calcul o serie de date importante, prin intrebarile pe care vi le pune si la care trebuie sa raspundeti:
  • estimeaza programul personalizat, incluzand durata si kilogramele pierdute in greutate, pentru primele 3 faze ale dietei Dukan;
  • indica intotdeauna o estimare a greutatii care ar putea fi sanatoasa si care ar putea fi mentinuta pe o perioada lunga de timp

TESTUL DUKAN in limba engleza pe siteul oficial il gasiti AICI .

Pentru a veni in ajutorul celor care abia se familiarizeaza cu Dieta Dukan, mai jos gasiti TESTUL DUKAN tradus in limba romana .

La final obtineti rezultatul testului care in functie de intrebarile la care raspundeti, arata astfel :


Nota:

Site-ul nu vinde. Nu intentioneaza sa ofere sfaturi medicale. Toate informatiile de aici sunt menite sa te ajute sa slabesti cu dieta Dukan, sa te a jute sa gatesti dietetic, prin publicarea de retete ce au la baza alimentatia low carb / low fat/ sugar free/ gluten free, fara tenta comerciala.

Acest site ofera informatii despre dieta, retete dietetice, sanatate si nutritie si este conceput strict in scopuri informationale. Nu inlocuieste consultul unui nutritionist, medic, psiholog si / sau alti specialisti in sanatate si nutritie.