Carmen Amand ne propune o reteta de paine grozav de gustoasa si usor de preparat !
Reteta cu care a participat la concursul “Asta e reteta mea” , in grupul DUKAN LIFE STYLE, organizat de mine in parteneriat cu No Sugar Shop.
Succes Carmen Amand in tot ce ti-ai propus si te astept in continuare sa ne incanti cu alte retete delicioase ! Multumim pentru reteta !
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 linguri amidon din porumb alimentar
- 2 linguri tarate grau
- 6 linguri lapte praf degresat
- 1 lingurita praf de copt
- o priza sare
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma tare .
Se adauga galbenusurile apoi ingredientele uscate si se incorporeaza cu o spatula cu miscari usoare (de jos in sus) pentru a pastra compozitia cat mai aerata.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180°C pana trece testul scobitoarea, in functie de cuptor.
Simplu, sanatos si gustos 🙂
In dieta dukan folosind lapte praf degresat ≤ 1%, painea se poate consuma incepand cu etapa Croaziera de catre o persoana in 2 zile, avand ingredient tolerat – amidonul dar si a doua lingura de tarata de grau (una din cele doua linguri fiind permisa/zi).
Pofta buna s-aveti !
Nota:
Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.
Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !
Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).
Utilizarea lor integrala sau partiala, este interzisa fara acordul scris al autorului.
Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.
Cu multumiri!
1 Comentariu