CONCURSURI DIN DRAG PENTRU CEI DRAGI

CASTIGA kitul tau pentru o vacanta FARA ZAHAR ADAUGAT de la Green Sugar!

CASTIGA kitul tau pentru o vacanta FARA ZAHAR ADAUGAT de la Green Sugar!

๐—–๐—”๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—š๐—” kitul tauย pentru o vacanta ๐—™๐—”๐—ฅ๐—” ๐—ญ๐—”๐—›๐—”๐—ฅ ๐—”๐——๐—”๐—จ๐—š๐—”๐—ง de la Green Sugar!

3 Daruri asteapta 3 Castigatori

Pentru voi, cei care imi cititi, apreciati si testati retetele, imi doresc sa va ofer un dar cu tematica culinara, ce poate fi folosit la prepararea retetelor dietetice.

Concursul este organizat deย www.dukanlifestyle.roย peย Pagina de Facebook Dukan Life Styleย  si sustinut pe partenerul Green Sugar – Marca a Laboratoarelor Remedia –ย Producator roman de suplimente nutritive de peste 25 ani – Sustinut de Societatea Romana de Nutritie –ย ย Indulcitor 100% natural cu ZERO CALORII, ZERO INDICE GLICEMIC, din extract de inalta puritate de Stevia Rebaudiana si Eritritol.

๐—–๐—”๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—š๐—” kitul tauย pentru o vacanta ๐—™๐—”๐—ฅ๐—” ๐—ญ๐—”๐—›๐—”๐—ฅ ๐—”๐——๐—”๐—จ๐—š๐—”๐—ง de la Green Sugar!

๐—ฃ๐—ฅ๐—˜๐— ๐—œ๐—œ

๐Ÿฏ premii a cate:

– 1 pachet Green Sugar PremiuM 1:2 500g

– 1 cutie Green Sugar PremiuM 25 stickuri

– 1 pachet MIX pentru Brownie cu Green Sugar

– 1 pachet Ciocolata Calda cu Vanilie Bourbon

๐—–๐—ข๐—ก๐——๐—œ๐—ง๐—œ๐—œ ๐——๐—˜ ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ง๐—œ๐—–๐—œ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—˜

– Ofera ๐—จ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ฒย  paginii de Facebookย Green Sugar si Dukan Life Style

– In zona de comentarii a concursului, ๐™–๐™™๐™–๐™ช๐™œ๐™–ย ๐™ค ๐™ฅ๐™ค๐™ฏ๐™– ๐™จ๐™–๐™ช ๐™ช๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ก๐™–๐™Ÿ cu un preparat (dulce sau sarat) pregatit de tineย dupa o retetaย Dukan Life Style si linkul retetei

๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒย (public) la postarea concursului din pagina de Facebook pe pagina ta personala

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—ข๐—”๐——๐—” ๐——๐—˜ ๐—–๐—ข๐—ก๐—–๐—จ๐—ฅ๐—ฆ

15 โ€“ 30 iulie 2020

Pentru o totala transparenta si pentru a elimina riscul interpretarii negative, cei trei castigatori vor fi desemnati de o echipa din partea Green Sugar prinย random.orgย  si vor fi anuntati dupaย 1 august 2020 prin tragerea la sorti, inregistrata si postata in comentarii la postarea concursului din pagina de Facebook si aici pe blog in acest articol destinat acestui concurs.

Premiul se expediaza doar pe teritoriul Romaniei. Daca locuiti in alta tara, cu siguranta aveti aici parinti, prieteni sau rude carora putem sa le trimitem premiul. Deci nu lasati distanta sa fie o problema. Rugam castigatorii ce vor fi desemnati sa trimita datele de contact – unde vor sa primeasca premiul, printr-un mesaj pe pagina de Facebook Dukan Life Style.

Mult succes!

 

 

print

0 Comentarii

Lasฤƒ un rฤƒspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatฤƒ.