Dukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERAPAINE/PIZZA/PASTE

PAINE la masina de PAINE (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat)

PAINE la masina de PAINE (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat)

Cred ca v-ati pus intrebarea nu o data ci de foarte multe ori cat de buna este painea pe care o mancam si care ar fi cea mai buna alegere de facut atunci cand o cumparam de pe piata 😉

Cu siguranta ca ati vazut la TV,  dar ati si citit despre cate ingrediente contine chiar si o paine integrala, ingrediente mascate sub forma de substante chimice, care mai de care mai dubioase. Asadar pana si cea mai inchisa la culoare paine integrala nu este cea mai sanatoasa alegere si cu siguranta are in compozitie daca cititi cu atentie ingredientele, aditivi alimentari, uleiuri hidrogenate, grasimi saturate si  colorant. De zahar nu mai incape vorba, mai toate tipurile de paine din comert contin zahar cu duiumul. Mie una, nu-mi place paina sa fie dulce precum cozonacul 😉

De foarte mult timp caut o reteta de paine conforma cu dieta dukan si nu numai, care sa satisfaca gustul si sa fie sigur un plus la sanatate,  dar care sa se asemene cat mai mult cu o paine integrala.

O paine care sa cuprinda atat cereale cat si seminte, dar care sa ne faca sa renuntam la a cumpara ceea ce gasim pe piata.

Din dorinta de a avea rezultate pe masura, cine a urmat sau urmeaza dieta dukan, cu siguranta a incercat nu o data ci de mai multe ori sa adapteze retete clasice pentru a diversifica alimentatia dar si pentru a avea control asupra ingredientelor folosite. Asa se face ca am descoperit si am testat aceasta reteta grozava, practica, utila si satioasa.

Or, daca va propuneti un stil de viata sanatos, fie ca tineti o dieta sau nu, incercati macar o data-n viata sa testati aceasta reteta.

Ingrediente:

Ulterior pentru ca am preparat de foarte multe ori am incercat sa scad cantitatea de gluten si chiar si cu doar 4 linguri de gluten merge preparata 😉

sau combinati 2 linguri Faina Mix de fibre fara carbohidrati + 1 lingura faina de soia degresata

Setati masina de paine la programul nr. 1 (paine de baza, dureaza cca. 3 ore in fct. de marca masinii) si adaugati ingredientele in ordinea mentionata mai sus. Este important ca drojdia sa nu intre in contact cu sarea.

La semnalul sonor al masinii, adaugati un mix din seminte pregatit inainte la alegere

Puteti adauga si cascaval light ras sau ierburi aromate 😉

Tips ! ve-ti vedea urmarind acest blog, cate minunatii se pot face face din acest aluat de paine. La urma urmei un aluat de paine este o baza pentru foarte multe produse de panificatie.

Cand masina a terminat programul painica este gata, intre timp poti face alte treburi 😀

Asa arata painea mea !

Si sectiunea 🙂

In dieta Dukan painea este conforma cu etapa Croaziera, continand ingrediente tolerate si poate fi consumata in 2 zile de catre o singura persoana.

Cred ca daca va atasez toate pozele pe care le-am facut de dragul acestei paini, va conving sa o incercati macar o data 😉

Pofta buna s-aveti !

Up grade mai 2017 >>>

Evident pentru ca mi-am achizitionat o masina de paine cu o capacitate mai mare, acum fac painea dubla, sa-mi ajunga 😛

Singura specificatie in plus fiind aceea ca dublam cantitatile de mai sus si setam programul de la masina de paine – cel de paine frantuzesca. La mine este programul nr. 2 si dureaza cca. 3 ore si jumatate.

Minunat de buna! va las imagini care sa va convinga 🙂

Ce este mai minunat este faptul ca daca nu aveti masina de paine, aluatul il puteti framanta si manual, insa trebuie sa-l lasati bine la dospit in mediu propice (cald) pentru a creste iar taratele sa se hidrateze bine. Apoi foarte frumos, in diferite forme sau pur si simplu modeland dupa bunul plac, se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade. Imi place foarte mult cum iese painea coapta in cuptor si ce bine miroase in casa ❤

Eu am facut si asa si am modelat baghete super gustoase. Zic ca arata destul de bine? Voi ce spuneti ?!

Sau chifle yuuuum yum ce bune sunt ?

Aceasta paine este densa, gustoasa si foarte satioasa !

Nu-mi ramane decat sa va spun din nou,

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).

Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Cu multumiri!


Reteta incercata si apreciata de cititori ❤⤵⤵⤵

print

4 Comentarii

    1. Buna seara, Anca! Am primit de nenumarate ori, intrebari de acest fel … Pot pune alt ingredient? sau, Cu ce pot inlocui un anume ingredient?
      Uneori am raspunsul, pentru ca am facut foarte multe retete dietetice si am experienta cu aceste ingrediente, alteori nu il am.
      Din experienta pe care eu am acumulat-o pana acum, cert este ca pot sa-ti spun ca aluaturile framantate si dospite trebuiesc incercate in forma initiala pe care am dat-o in reteta, intrucat sunt ceva mai pretentioase decat compozitiile care se toarna.
      Nu ai sau din varii motive nu doresti sa consumi lapte praf, alegi alta reteta care nu contine acest ingredient.
      Pe acest blog gasesti pentru toate gusturile retete dietetice, sper sa gasesti ceva care sa-ti placa.
      Sau, de ce nu, daca concepi o reteta noua pe baza acesteia, fara sa adaugi laptele praf, te astept cu drag sa impartasesti cu mine si cititorii mei reusita ta 🙂
      Succes si-ti multumesc pentru vizita, te mai astept pe aici!

  1. He leído con gran interés su artículo sobre PAINE
    la masina de PAINE (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat) – Dukan Life Style y puedo decir que es uno de
    los mejores artículos que he leído. Es por eso que
    quiero compartir un sitio web que me ha ayudado mucho
    a perder peso, y ahora estoy feliz de nuevo: https://bit.ly/3bWh8jG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *