Dukan CONSOLIDAREPAINE/PIZZA/PASTERETETE FARA TARATE DE OVAZ

PAINE alba la MASINA de PAINE

PAINE alba la MASINA de PAINE

Stiu, nu este o paine dietetica, insa in stiuatii in care trebuie sa ai grija si de cei dragi de langa tine, pe care nu-i tii la dieta, experimentezi in bucatarie si le faci pofta 
Si cum o dieta nu va recomand sa o tineti toata viata ci doar sa faceti un stil de viata din ea, din cand in cand, dupa ce v-ati atins targetul de kg dorit, 200 grame nu omoara pe nimeni 

𝘾𝙪𝙢 𝙨𝙚 𝙛𝙖𝙘𝙚 𝙥𝙖𝙞𝙣𝙚𝙖?🍞

Reteta ei este de o simplitate biblica (si nu pentru ca Isus o multiplica fara prea mare efort). Azi am experimentat asa, dar voi incerca si combinatii cu faina integrala si seminte.

Ingrediente:

  • 270 ml. apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata (7 gr.)
  • 1 lingurita zahar
  • 30 ml. ulei de masline
  • 450 gr. faina alba din grau
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Punem in cuva masinii de paine toate ingredientele enumerate, in ordinea in care sunt scrise.
Setam programul masinii pentru paine de baza, program care dureaza cca. 3 ore si variaza urcand in durata, in functie de modelul aparatului pe care il aveti.
Pornim masina de paine si la final, obtinem o paine de 660 gr. Paine alba si pufoasa, pe care nu va sfatuiesc sa o mancati toata la o masa 😀  daca tineti la silueta 😉

Voila!

Si nu uitati! In dieta nu doar painea ingrasa … si ce anume mai consumati pe langa ea 

Asadar, in dieta dukan puteti sa mancati din aceasta paine doar in etapa – Consolidare la mesele de sarbatoare, sau cand reusiti sa ajungeti la final si sa va mentineti greutatea obtinuta cu dieta, in – Stabilizare, consumati-o cu masura!

Painea alba si pufoasa este tocmai buna de facut Sandwich, ca forma si textura. Se feliaza foarte frumos si nu este deloc sfaramicioasa. Excelenta pentru Toaster!

Pofta buna s-aveti !


Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).

Utilizarea lor integrala sau partiala, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Cu multumiri!

print

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.