ALTE INGREDIENTE

INULINA

INULINA

Am tot facut research privind 𝗜𝗡𝗨𝗟𝗜𝗡𝗔. Un produs de care eram foarte interesata, iar aici in Romania nu am gasit nimic in nicio publicatie, fie ea si online, precum ca, inulina poate activa drojdia daca nu folosesti zaharul sau mierea.  Cautarile si informarea mea s-au bazat pe faptul ca vroiam sa-mi demonstrez singura, ca este singurul ingredient ce poate activa drojdia, inlocuid cu suces zaharul. Da, fix cum am scris si repet

𝗜𝗡𝗨𝗟𝗜𝗡𝗔 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗶𝗻𝗴𝘂𝗿𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗿𝗲𝗱𝗶𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗮 𝗱𝗿𝗼𝗷𝗱𝗶𝗮, 𝗶𝗻𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝗻𝗱 𝗰𝘂 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝘇𝗮𝗵𝗮𝗿𝘂𝗹.

Dupa cum bine v-am spus de fiecare data, niciun indulcitor, fie el si natural, nu poate activa drojdia. Poliolii din indulcitori, inhiband acest procedeu. Activarea drojdiei este destul de importanta in formarea si cresterea aluaturilor, mai ales in cazul dietelor in care nu folosim faina alba din grau si zaharul procesat.

Singura alternativa este Inulina!

Pe langa aceasta proprietate atat de fantastica, inulina este recomandata intr-o alimentatie zilnica echilibrata, datorita potentialelor efecte benefice asupra sanatatii. Plantele produc in mod natural inulina si o utilizeaza ca sursa de energie. Astazi, inulina este adaugata la tot mai multe produse alimentare, datorita beneficiilor si adaptabilitatii sale. Inulina este un produs solubil extras din radacini. Ca si pudra solubila, aceasta poate fi adaugata in orice aliment sau bautura, fara a-i afecta gustul sau textura, in acelasi timp adaugand o cantitate de fibre dietei zilnice.

Inulina este considerata o fibra alimentara functionala, careia i se atribuie numeroase beneficii:

✔️imbunatateste sanatatea digestiva, stabilizand flora intestinala

✔️ajuta la incetinirea digestiei si a absorbţiei intestinale, astfel ca organismul utilizeaza la un nivel mai scazut caloriile din alimentatie si simultan faciliteaza tranzitul intestinal – rezultatul este scaderea apetitului si a poftelor alimentare nejustificate

✔️poate controla glicemia si ajuta diabeticii

✔️te poate ajuta sa slabesti

✔️contribuie la absorbtia calciului

✔️ajuta si la mentinerea unui nivel optim de energie si vitalitate pe parcursul intregii zile, mai ales in conditiile in care dietele de modelare a siluetei sunt insotite de sport sau alte activitati fizice.

𝗖𝘂 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝟴 𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗯𝗼𝗵𝗶𝗱𝗿𝗮𝘁𝗶 𝗻𝗲𝘁𝗶 𝘀𝗶 𝘇𝗲𝗿𝗼 𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘀𝗶𝗺𝗶 𝗽𝗲𝗿 𝟭𝟬𝟬 𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀, 𝗼 𝘀𝗮 𝘃𝗮 𝘂𝗶𝗺𝗲𝗮𝘀𝗰𝗮!

𝗩𝗼𝗶𝗹𝗮! Drojdie de bere uscata, activata cu inulina in cca. 5-7 minute.

O puteti achizitiona de la No Sugar Shop.ro https://www.nosugarshop.ro/ro/products/inulina-100g-fit-food

Va invit sa vedeti si aluatul dulce dospit – dietetic low carb, la care am activat drojdia de bere cu inulina, cu un simplu click 👉 AICI veti vedea procedeul.


Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).

Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Cu multumiri!

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *