O gustare buna si rece si calda !
Ingrediente blat:
- 7 linguri tarate de ovaz
- 200 grame branza cremoasa degresata
- 2 oua
- 1/2 plic praf de copt
- sare
- piper
- oregano
Ingrediente umplutura:
- 250 grame branza cremoasa degresata
- 2 oua
- 100 grame mezel degresat taiat cubulete (am folosit muschi crud-uscat „Camara noastra” de la LIDL si nu l-am taiat pe tot, am oprit cateva felii pentru a orna deasupra)
- un praf de nucsoara
- 1 buc. dovlecel (galben sau normal)
- sare
- 50 grame cascaval ras (optional)
Mod de preparare:
Amestecam toate ingredientele de la blat si lasam compozitia 15-20 min. la hidratat pentru a se umfla taratele.
Dovleceii ii feliem rondele (razatoare/cutit).
Branza cremoasa degresata se amesteca cu cele 2 oua, mezel degresat taiat cubulete, sare si un praf de nucsoara.
Intr-o forma de tarta asezam pe hartie de copt blatul ajutandu-ne de o lingura.
Hartia de copt o umezim in apa si o stoarcem pentru a se inmuia si a fi mai usor de modelat aluatul de tarta in tava.
Aluatul fiind lipicios, punem folie alimentara peste el si il modelam cu lingura sau cu palmele, urcand pana pe peretii tartei.
Indepartam folia de plastic si adaugam umplutura peste aluatul astfel formatat.
Ornam circular cu felii de mezel peste care adaugam rondele de dovlecel si presaram un praf de sare.
Intoarcem cu ajutorul unei linguri si cu ajutorul hartiei de copt marginile aluatului, pentru a forma o „bordura” deasupra.
Punem cascaval ras (optional) si presaram putin oregano.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 45 – 60 min. (in functie de cuptor)
Servim stropita cu putin ulei de masline (optional).
In dieta dukan se poate consuma in etapa Croaziera zile de proteina & legume (PL).
Pofta buna s-aveti !
Nota:
Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.
Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !
0 Comentarii