DESERTURIDukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERA

CREMA pasticcera – cacao (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

CREMA pasticcera – cacao (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

Cea mai fina si simpla crema de cacao pe care o putem aromatiza dupa preferinta, o putem folosi la multe retete de dulciuri sau pur si simplu consuma ca o budinca la pahar.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecam galbenusurile, amidonul, cacaoa, esentele si indulcitorul intr-un vas antiaderent, subtiind treptat prin adaugarea a 100 ml. din cantitatea laptelui rece si inainte sa o asezam pe foc ne asiguram ca sunt perfect omogenizate.

Restul de 400 ml. lapte il incalzim (la mw sau pe foc).

Turnam peste amestecul rezultat laptele incalzit pentru a tempera galbenusurile si fierbem la foc mic.

Amestecam in continuu cu un tel pentru a nu se lipi crema pana compozitia se ingroasa.

Daca nu tinem o dieta stricta putem adauga la final, 50 grame unt light la temperatura camerei.

Cand crema este ingrosata stim ca este gata si arata asa:

Ador crema asta pentru ca este fiarta, in cazul in care nu o folosim imediat o acoperim cu folie de plastic alimentar pentru a nu prinde o crusta tare deasupra.

Or, daca tot am preparat o crema atat de buna, repede am incropit un desert delicios pe care l-am savurat rece, fara teama ca voi regreta la final, o tarta de “iti lasa gura apa”.

Crema este permisa incepand cu etapa Croaziera a dietei Dukan, intrucat contine ingredient tolerat amidonul de porumb.

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

print

10 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *