Dukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERAFELURI PRINCIPALEGUSTARI

RULADA de CURCAN umpluta (Low carb/ Low fat)

RULADA de CURCAN umpluta (Low carb/ Low fat)

Cred ca poate satisface toate gusturile si avantajos mi se pare a fi faptul ca poate fi pregatita dinainte si incalzita mai apoi.

Or, daca savoarea data de imbinarea cu aroma afumaturii este desavarsita de vinul alb sec, am sa va las ingredientele caci nu este greu de preparat.

Ingrediente:

  • 500 grame piept de curcan
  • 150 grame carnati de casa afumati(carne slaba – muschi de porc/vita/curcan)
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 grame cascaval ras
  • 50 ml vin alb sec (in dieta dukan aliment tolerat – croaziera, consolidare si stabilizare definitiva –  3 linguri/zi)
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Taiem pieptul de curcan transversal in felii subtiri pe care le punem intre doua folii de plastic alimentar (pentru a nu distruge fibra) si le batem cu ciocanul pentru snitele.

Ungem bucatile de carne cu ulei de masline extravirgin (pe fata care ramane in interior) si presaram sare, piper si cimbru uscat.

Le lasam la frigider pana ce preparam umplutura.

Intr-un vas antiaderent (wok) turnam 1 lingura de ulei masline extravirgin peste care adaugam carnatii taiat cubulete mici si ii calim la foc domol 4 – 5 minute.

Adaugam ceapa si ciupercile taiate cubulete si gatim in continuare acoperind cu un capac, pana cand acestea se inmoaie .

Dupa ce acestea s-au gatit punem cele 2 oua si cascavalul ras, condimentam cu sare, piper dupa gust si la final patrunjelul verde tocat.

Amestecam bine compozitia si observam cum cascavalul se topeste si leaga bine restul de ingrediente.

Peste feliile batue snitel subtire adaugam din umplutura si rulam.

Daca nu avem sfoara alimentara putem folosi scobitori sau betisoare de frigarui pentru ca rulada sa nu se desfaca si umplutura sa iasa afara.

Am facut doua rulade dupa cum s-a taiat pieptul de curcan.

Asezam intr-o tava sau vas termorezistent, presaram deasupra cimbru si boia dulce (optional).

Turnam amestecul de vin alb si apa.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru cca. 1 ora.

Daca dorim sa se rumeneasca deasupra, dupa 1 ora indepartam folia de aluminiu si mai lasam cca. 10 min.

Un gust deosebit aceasta combinatie de carne slaba si afumatura.

In dieta Dukan preparatul se poate consuma incepand cu zilele de proteina & legume etapa Croaziera.

Pofta buna s-aveti!


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

 

 

 

 

 

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *