DESERTURIDukan CROAZIERADUKANITERETETE FARA TARATE DE OVAZRETETE PRELUATE

CHEC cu aroma de BANANE (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

CHEC cu aroma de BANANE (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

Ana Maria V. ne propune o reteta delicioasa si usor de preparat !

Reteta cu care a participat la concursul “Asta e reteta mea” – luna martie 2017, in grupul DUKAN LIFE STYLE,   organizat de mine in parteneriat cu No Sugar Shop  .

Succes Ana Maria in tot ce ti-ai propus si te astept in continuare sa ne incanti cu alte retete delicioase ! Multumim pentru reteta !

Ingrediente:

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri

Mixam spuma tare albusurile in care adaugam un praf de sare si ½ lingurita otet (optional pentru fermitate)

Adaugam peste albusurile batute spuma tare si galbenusurile mixand in continuare pana le incorporam.

Treptat adaugam si celelalte ingrediente, amestecand cu o spatula sau un tel pentru a pastra compozitia cat mai aerata.

Pastram ¼ din compozitie in care adaugam cacao degresata.

Turnam compozitia intr-o tava de silicon sau tava tapetata cu hartie de copt si deasupra adaugam compozitia in care am pus cacao.

Magazin Web Pandortex va ofera o gama larga de forme din silicon de o calitata exceptionala unde puteti achizitiona si o minunata forma de chec. Daca doriti o astfel de forma o puteti gasi AICI.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180°– testul scobitorii.

In dieta dukan folosind lapte praf degresat ≤ 1% si cacao degresata ≤ 1% checul se poate consuma incepand cu etapa Croaziera de catre o persoana in 2 zile, avand un singur ingredient tolerat – amidonul.

Simplu si delicios 😉

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Reteta incercata si apreciata de cititori ❤⤵⤵⤵

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *