Dukan ATACDukan CROAZIERAPAINE/PIZZA/PASTE

CHIFLE cu TARATE si SEMINTE(Fara faina alba/ Low Carb/ Low fat)

CHIFLE cu TARATE si SEMINTE(Fara faina alba/ Low Carb/ Low fat)

Unii spun despre paine ca este nociva pentru organism, deci sa traim fara ea … 😉

Ingrediente :

Mod de preparare :

  • se pun toate ingredientele intr-un vas de preferat de sticla (din proprie experienta am constatat ca se lucreaza mai usor intrucat nu se lipeste atat de mult incat sa fie greu la curatat, precum un vas de plastic)
  • se adauga cate putin apa calduta in care am dizolvat drojdia, pana ce se incorporeaza toata apa – veti obtine un aluat compact care trebuie sa aibe consistenta, sa nu fie foarte moale
  • se modeleaza o minge din aluatul rezultat, pe care o lasati acoperita la dospit cca. 30-45 min.(daca drojdia este  buna…creste mai repede)
  • dupa ce aluatul a crescut, se modeleaza in palme mingiute, in functie de cat de mari le doriti –  pot iesi intre 6 – 12 chifle
  • se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 50-60 min. (aici, tot de cuptor depinde )

In dieta Dukan daca renuntati la semintele de in si susan se pot consuma in 4 zile inca din etapa Atac, astfel iti iei si portia de tarate de ovaz zilnica (1,5 linguri/zi – Atac).

Zic, sa traim bine cu asa paine – din multele variante pe care ni le ofera dieta … chiar daca nu este paine alba si pufoasa 😉

Puteti modela chiar si o paine sau baghete, nu va temeti caci gustul ramane acelasi  🤗

Pofta buna s-aveti!


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).

Utilizarea lor integrala sau partiala, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Cu multumiri!


Reteta incercata si apreciata de cititori ❤⤵⤵⤵

 

print

13 Comentarii

    1. Multumesc din suflet, va astept cu drag si pe pagina de facebook unde am creat un album special dedicat cititorilor care incearca si apreciaza retele mele. Mi-ar face o deosebita placere sa imi trimiteti foto cu retete incercate si apreciate, dar mai ales sa stiu ca va pot fi de ajutor. Cu drag ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *