Dukan ATACDukan CROAZIERAPAINE/PIZZA/PASTE

PESMET (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat)

PESMET (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat)

CIn timp ce bucataream mi-a venit in minte “Povestea unui om lenes” si tare m-am amuzat cu gandul la lenesul care intreba “da’ muieti-s posmagii ? “

Multi stiu povestea lui Ion Creanga, stiu, poate ca va intrebati, de ce m-am amuzat ? Pentru ca, posmagul lenesului din poveste nu este altceva decat pesmetul. Asa ca, fii hazliu ! dar nu fi lenes ! 😛 AB

Recomand cu incredere reteta de PESMET dukan, bun la multe preparate in bucatarie. De cand l-am descoperit nu-mi lipseste din camara, multumesc draga mea Ioana – Retete Dukan 🙂

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbebusuri.

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, incorporam galbenusurile si omogenizam compozitia.

Scoatem mixerul si cu o spatula sau un tel incorporam tarata de ovaz si laptele praf degresat.

La final adaugam praful de copt.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 25-30 min. in functie de cuptor.

S-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa … 😉

Portionam blatul, il lasam la racit pe un gratar pana a doua zi si il dam pe razatoare sau si mai usor il rupem bucatele si-l maruntim in cateva secunde in robotul de bucatarie 😉

In dieta dukan se poate consuma incepand cu etapa Atac daca laptele praf degresat este ≤ 1%.

Sa-l folositi la multe preparate dietetice!

 


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

 

 

print

17 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *