In timp ce bucataream mi-a venit in minte “Povestea unui om lenes” si tare m-am amuzat cu gandul la lenesul care intreba “da’ muieti-s posmagii ? “
Multi stiu povestea lui Ion Creanga, stiu, poate ca va intrebati, de ce m-am amuzat ? Pentru ca, posmagul lenesului din poveste nu este altceva decat pesmetul. Asa ca, fii hazliu ! dar nu fi lenes ! 😛
Recomand cu incredere reteta de PESMET dukan, bun la multe preparate in bucatarie. De cand l-am descoperit nu-mi lipseste din camara, multumesc draga mea Ioana – Retete Dukan 🙂
Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri tarte de ovaz
- 6 linguri lapte praf degresat
- 1 lingurita praf de copt
- sare
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbebusuri.
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, incorporam galbenusurile si omogenizam compozitia.
Scoatem mixerul si cu o spatula sau un tel incorporam tarata de ovaz si laptele praf degresat.
La final adaugam praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 25-30 min. in functie de cuptor.
S-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa … 😉
Portionam blatul, il lasam la racit pe un gratar pana a doua zi si il dam pe razatoare sau si mai usor il rupem bucatele si-l maruntim in cateva secunde in robotul de bucatarie 😉
In dieta dukan se poate consuma incepand cu etapa Atac daca laptele praf degresat este ≤ 1%.
Sa-l folositi la multe preparate dietetice!
Nota:
Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.
Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !
17 Comentarii