Pentru ca ingredientele secrete la aceasta reteta asiatica, sunt sosul de soia si amidonul, am inteles din atatea variante ca acestea nu au cum sa lipseasca.
In rest, am adaptat pentru a face un preparat dietetic cat mai apropiat de gustul retetei traditionale din Shanghai.
Minunat mi s-a parut faptul ca desi este facut la cuptor, preparatul nu devine crocant, ceea ce mi-am si dorit.
Ingrediente :
- 500 grame piept de curcan (pui) –taiat fasii
- 3 oua
- pesmet sau tarate de ovaz (eu am folosit pesmet)
- 2 linguri amidon alimentar din porumb
- usturoi deshidratat
- 1 lingura sos de soia fara zahar
- 1 lingura mustar fara zahar
- praf de curry
- sare, piper
Mod de preparare :
- taiem carnea fasii subtiri pe lungime
- facem un amestec din oua, mustar, sos de soia, amidon, curry, usturoi, sare si piper,
- dam carnea prin acest amestec, apoi prin pesmet sau tarate de ovaz
- asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt
- coacem la cuptor 180 grade pana se rumenesc
Cu diferite sosuri specifice bucatariei chinezesti, cu legume sau la repezealea cu ketchup, va recomand, fiind foarte gustoase si satioase.
Daca alegeti sa le serviti doar cu putin ketchup fara zahar in dieta dukan perfecte pentru zilele de proteina (PP) din Croaziera.
Pofta buna s-aveti !
Nota:
Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.
Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !
0 Comentarii