Dukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERASALATE

SALATA de ARDEI capia COPTI cu USTUROI (Low carb/ Low fat)

SALATA de ARDEI capia COPTI cu USTUROI (Low carb/ Low fat)

Gustul dulce-acrisor se asociaza de minune cu o mancare gatita cu carne, cu o friptura, cu branzeturi sau pur si simplu.

Pe cat de simplu se prepara pe atat de repede se mananca si nu este o filozofie in a prepara o astfel de salata.

Din convingerea ca stiti pasii, nu am mai facut fotografii  care sa insoteasca tot parcursul prepararii.

Ingrediente:

  • 6 ardei capia (cantitatea o alegeti in functie de necesitate)
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 100-150 ml. apa
  • ½ lingurita indulcitor lichid
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • sare
  • piper (optional)

Mod de preparare:

Coacem ardeii pe plita sau gratar.

Ii intoarcem pe fiecare parte pana se inegresc.

Ii punem intr-un vas, presaram sare grunjoasa si ii acoperim etans cu o folie alimentara de aluminiu sau un capac, pentru a transpira si a-i putea curata foarte usor.

Curatam ardeii eventual sub jet de apa (unii bucatari considera ca si-ar pierde gustul de copt daca sunt curatati sub apa, insa stiti ca, numai voi puteti sa constatati si sa testati cum va place mai mult).

Ii asezam intr-un vas adanc, adaugam peste ei un dressing din apa, otet, ulei, indulcitor si usturoiul taiat sau pisat, reglam gustul dupa preferinta.

Ardeiul un excelent stimulator al imunitatii, l-am ornat cu frunze de busuioc proaspat caci da tare bine si la gust nu doar la aspect 😉

 

In dieta dukan perfecta pentru zilele de proteina & legume (PL) din etapa Croaziera.

Pofta buna s-aveti !

 

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *