Dukan ATACDukan CROAZIERAGUSTARI

PASTA de SARDINE (Low carb/ Low fat)

PASTA de SARDINE (Low carb/ Low fat)

Sardinele sunt pesti mici, care nu acumuleaza foarte multe toxine, dar care vin cu proteine de calitate, omega 3, vitamina D, vitamina B12, minerale(in special calciu din oasele continute, seleniu, fosfor).

Sardinele contin Omega3, proteine, calciu. In afara de asta au o concentratie foarte mica de metale grele.

Cu cat un peste oceanic este mai mare, cu atat va acumula mai multe toxine.
Deci, nu e bine sa mancam ton in exces!

Ingrediente:

  • sardine in suc propriu
  • putina pasta sau pudra de paprika
  • o ceapa
  • branza cremoasa degresata
  • suc de la o jumatate de lamaie
  • sare

Modul de preparare este partea cea mai complicata …

Punem  toate ingredientele in robotul de bucatarie si le amestecam pana se omogenizeaza bine.

Cam atat … 🙂

Perfecta pentru zilele de proteina pura (PP) inca din faza de Atac a dietei dukan, daca alegeti sa renuntati la a consuma pasta de sardine cu legume.

Pofta buna s-aveti!


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *