Dukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERAGUSTARI

SUFLEU de dovlecei (Low carb/ Low fat)

SUFLEU de dovlecei (Low carb/ Low fat)

1

Am ales dovlecei galben-aurii din soiul Golden Rush, netratati chimic pe care am puteti sa-i folositi cu tot cu coaja plina de vitamine.Un soi foarte gustos care isi pastreaza culoarea si dupa preparare.

2

 Ingrediente:

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 150 grame branza de vaci grunjoasa degresata
  • 3 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi zdrobiti
  • sare, piper
  • 1-2 linguri iaurt degresat

Mod de preparare:

  • dovleceii taiati cuburi se toaca in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si mararul
  • compozitia rezultata se lasa intr-o sita la scurs 15 – 20 min. dupa care se amesteca cu branza de vaci, usturoiul zdrobit, doua galbenusuri de ou, sare si piper
  • 2 albusuri se bat spuma si se incorporeaza la sfarsit in compozitie cu o spatula, incercand a se pastra cat mai mult aer in compozitie – el fiind cel care ne asigura cresterea sufleului

Atentie la vasul pe care il alegeti pentru ca sufleul creste foarte frumos !

  • intr-un vas antiaderent se pune compozitia rezultata si pe deasupra se toarna un amestec din 1-2 linguri iaurt degresat si 1 ou intreg
  • ornati cu felii de rosii peste care presarati cascaval ras (optional)
  • lasati la cuptorul preincalzit 180 grade cca. 45 min pana ce sufleul capata o frumoasa crusta aurie

3

SUFLEU de dovlecei

O gustare usoara daca il mancati rece, varianta recomandata, simtiti-i gustul !

O garnitura foarte delicioasa pentru preparatele din carne, daca alegeti varianta calda, scoateti-l in evidenta 😉

In dieta dukan se poate consuma incepand cu etapa Croaziera – zile de proteina & legume (PL).

Pofta buna s-aveti !

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *