DESERTURIDukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERA

PRAJITURA rasturnata cu MERE/RUBARBA (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat)

PRAJITURA rasturnata cu MERE/RUBARBA (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat)

Am mancat si am tot vazut la moda acest gen de prajitura atat in varianta clasica cat si in cea dietetica.

Va arat si varianta mea, care, mie mi-a placut foarte mult si va invit sa o incercati.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pentru prajitura cu mere sunt suficiente 2 mere mari taiate rondele.

Compozitie blat, pentru o tava cu baza detasabila cu diametrul de 22-24 cm.

Albusurile batatute spuma tare.

Galbenusurile le mixam impreuna cu indulcitorul, uleiul de masline extravirgin si aromele.

Adaugam peste galbenusurile mixate, tarata de ovaz, laptele praf, tarata de grau, amidonul, iaurtul si incorporam bine cu mixerul.

Cu o spatula sau un tel incorporam albusul spuma tare, Faina Mix de Fibre fara carbohidrati si praful de corp.

Pe tava tapetata cu hartie de copt presaram indulcitor pudra si praf de scortisoara si asezam rondelele de mere de jur imprejur.

Mai presaram praf de scortisoara si peste rondelele de mere.

La fel si daca preparam prajitura cu rubarba, presaram indulcitor pudra si asezam bucatele de rubarba apoi presaram iar indulcitor pudra .

Turnam compozitia de blat rezultata si nivelam suprafata.

Desprindem marginile cu ajutorul unui cutit si rasturnam prajitura, de unde si numele de „rasturnata”.

Putem pudra cu lapte praf degresat dupa preferinta.

Cand prajitura s-a racorit este un deliciu.

In dieta dukan prajitura preparata cu mere se poate consuma incepand cu etapa Croaziera tinand cont ca 1 mar/zi=1 tolerat.

Pentru Croaziera in zilele de proteina & legume se mai poate consuma preparata cu rubarba sau cu dovleac.

Pofta buna s-aveti!


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Reteta incercata si apreciata de cititori ❤⤵⤵⤵

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *