Si la cuptor poti face sa ai un pranz sau o cina dietetica gustoasa si satioasa, fara sa duci dorul preparatelor fast food 😉
Ingrediente:
- 1 kg ciocanele pui partea superioara fara piele
- 2 oua
- 2 linguri mustar fara zahar
- 1 lingura ulei masline extravirgin
- 1 lingura boia de ardei dulce (daca va place gustul picant puteti folosi boia de ardei iute)
- pudra de usturoi
- sare, piper dupa gust
- cimbru uscat
- 1 lingura Faina Mix de fibre fara carbohidrati
- pesmet din tarate de ovaz – reteta AICI
- pesmet fara gluten – reteta AICI
Mod de preparare:
Amestecam cele 2 oua cu mustarul, uleiul, boiaua, pudra de usturoi, sare, piper si cimbru.
Adaugam Faina Mix de fibre fara carbohidrati si omogenizam bine compozitia.
Ciocanelele de pui le spalam bine si le tamponam cu un prosop de hartie ca sa nu ramana ude.
Trecem ciocanele mai intai prin compozitia gata preparata, acoperindu-le uniform.
Apoi le tavalim prin pesmet si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 1 ora si 15-20 min. in functie de cuptor.
Din 20 min. in 20 min. din timpului de coacere le intoarcem pe toate partile, pentru a se coace uniform.
Bune si pentru pranz si pentru cina, cu sau fara garnitura.
Excelente pentru zilele de proteina pura (PP) din etapa Croaziera a dietei dukan daca alegeti sa le consumati simple fara salata fara garnitura.
Bune si in etapa Atac a dietei dukan daca renuntati sa adaugati in compozitie uleiul de masline extravirgin.
Pofta buna s-aveti !
Nota:
Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.
Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !
Multumesc pt.retetele trimise zi de zi Lucica ??????
Imi lipseste faina mix de fibre f.carbo.Pesment cred ca am reteta.
Cu drag Dorina :*
Reteta de pesmet o gasesti pe site 😉