DESERTURIDukan ATACDukan CROAZIERARETETE FARA TARATE DE OVAZ

CHEESECAKE cu GOJI (Fara Faina Alba / Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

CHEESECAKE cu GOJI (Fara Faina Alba / Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

Avantajul prajiturilor cu branza este acela ca le putem asorta cu diverse toppinguri – ciocolata, caramel, dar si cu fructe, ajungand astfel sa abtinem deserturi diferite si delicioase.

Ingrediente blat:

Ingrediente crema:

  • 250 grame bramza grunjoasa degresata
  • 250 grame branza cremoasa degresata
  • 200 gr iaurt degresat sau semidegresat
  • 2 oua intregi + galbenusul ramas de la blat
  • sucul de la o jumatate de lamaie mica
  • esenta lamaie
  • razatura citrice
  • indulcitor
  • 1 lingura fructe goji berris

Sos de suprafata (optional):

  • 2 oua
  • 3-4 linguri iaurt degresat sau semidegresat
  • indulcitor

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri.

Amestecam galbenusurile cu indulcitorul si esentele, mixand energic, pana ce acestea se deschid la culoare.

Albusurile le mixam spuma tare cu un praf de sare.

Spuma de albusuri o adaugam peste compozitia de galbenusuri si o incorporam.

Adaugam Faina Mix de Fibre fara carbohidrati si praful de copt amestecand cu un tel sau o spatula pentru a pastra compozitia aerata.

Turnam compozitia intr-o forma cu pereti detasabili de 24-26 cm. diametru, tapetata cu hartie de copt.

Coacem cca. 20 min. in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Intre timp ne ocupam de crema de branza.

Branza impreuna cu restul ingredientelor, se pun in vasul unui mixer si se bat cateva minute bune, pana se omogenizeaza foarte bine.

Turnam crema peste blat, nivelam usor si pentru ca dupa coacerea in pealabil a blatului crema va avea tendinta sa crape la suprafata, turnam deasupra sosul din amestecul ingredientelor mentionate.

Cheesecake-ul il coacem in cuptorul incins micsorand temperatura la 160 de grade timp de 50-60 minute.

Daca are cumva tendinta sa se arda/rumeneasca deasupra, acoperim suprafata cu o coala de hartie de copt umezita cu apa.

Optional, cand sa racit turnam un jeleu transparent sau aromat de fructe.

Lasam la racit cca. 2 ore si putem servi ca atare sau adaugand fructe, topping de caramel sau de ciocolata fara zahar.

Am ales topping de ciocolata fara zahar.

Delicios, merita sa-l incercati!

In dieta dukan Cheesecake-ul se poate consuma incepand cu prima etapa – Atac, daca renuntati la adaos de toppinguri de ciocolata sau pe baza de fructe.

Pofta buna s-aveti!


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !

 

 

print

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *