DESERTURIDukan ATACDukan CONSOLIDARERETETE FARA TARATE DE OVAZ

PRAJITURA turnata cu MERE (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

PRAJITURA turnata cu MERE (Fara faina alba/ Sugar free/ Low carb/ Low fat/ Gluten free)

Pentru ca cele doua blaturi in care punem umplutura (la alegere) se toarna, am vazut ca asa se intituleaza genul acesta de prajituri.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Mai intai preparam umplutura de mere calite, procedand la fel ca in reteta de aici si o lasam la racit.

Mixam energic cele 6 oua cu esenta de vanile, aroma de unt si uleiul, pana ce incep sa creasca in volum.

Adaugam treptat indulcitorul dupa gust si mixam in continuare.

Incorporam treptat laptele praf degresat, apoi Faina Mix de fibre fara carbohidrati si praful de copt.

La final adaugam iaurtul.

Tapetam cu hartie de copt o tava cu baza detasabila (diametrul de 24 cm ) sau folosim o forma din silicon, turnam jumatate din compozitie si coacem cca. 25 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade (pana cand compozitia se leaga).

Scoatem tava din cuptor, turnam peste blat merele calite si nivelam cu o spatula.

Deasupra presaram nuca macinata (optional).

Turnam si compozitia de blat ramasa.

Coacem in continuare la foc mic 160 grade pana cand se rumeneste deasupra.

In dieta dukan prajitura se poate consuma incepand cu etapele de Consolidare (mese de sarbatoare) si Stabilizare.

Pentru etapa Croaziera preparati prajitura cu branza degresata indulcita cu indulcitor in care puteti adauga fructe goji, iar daca renuntati la adaugarea uleiului de masline extravirgin in blat si folosit lapte praf degresat ≤1% grasime se poate consuma inca din Atac.

Puteti prepara prajitura cu dovleac pentru zilele de proteina & legume din etapa Croaziera.

Pofta buna s-aveti !


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Reteta incercata si apreciata de cititori ❤⤵⤵⤵

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *