DESERTURIDukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERARETETE FARA TARATE DE OVAZ

CORNULETE (Fara faina alba/ Sugar free/ Gluten free/ Low carb/Low fat)

CORNULETE (Fara faina alba/ Sugar free/ Gluten free/ Low carb/Low fat)

Imi place „cocaraia”, n-am ce-i face.😂 Daca ma opresc zilnic in fiecare patiserie, desi stiu ca nu-i sanatos, caci gustul pacaleste creierul, inseamna ca acumulez kilograme nedorite si nu este bine!🤗

𝗜𝗻𝗴𝗿𝗲𝗱𝗶𝗲𝗻𝘁𝗲:

𝗨𝗺𝗽𝗹𝘂𝘁𝘂𝗿𝗮:

La alegere: magiun, marmelada de fructe, rahat, creme tartinabile fara zahar adaugat.

𝗠𝗼𝗱 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝗿𝗲:

Adaugam ingredintele in vasul robotului de bucatarie si mixam 3-4 minute pana se leaga compozitia, sau pur si simplu le amestecam cu o spatula.

Aluatul obtinut se transfera in folie de plastic alimentar si se da la rece pana se intareste cca. 30-45 min.
Aluatul poate fi pastrat in frigider pana la 5 zile sau in congelator urmand a fi dezghetat cand dorim sa coacem cornuletele. Mai poate fi folosit pentru o crusta de tarta.
Dupa ce s-a racit impartim aluatul in 4 parti egale si intindem pe rand fiecare parte cu sucitorul.

Aluatul arata foarte bine si este suficient de legat.

Punem o farfurie (de 20 cm diametrul – am pus eu) peste aluatul intins si cu cutterul de pizza sau un cutit taiem de jur imprejur, iar excesul indepartat de la fiecare portie il vom folosi la final. Portionam atfel in 8 triunghiuri, sau mai multe, in functie de cat de mari dorim sa ne iasa cornuletele.

Asezam cate o lingurita de gem sau rahat in fiecare triunghi si incepem sa rulam de la partea lata exterioara spre varful triunghiului.

Punem cornuletele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem cornuletele in cuptorul preincaliz la 180 grade pana ce se rumenesc usor. Se coc foarte repede cca. 25-30 min. in functie de cuptorul fiecaruia.

Asa calde scoase din cuptor, le tavalim prin indulcitor natural Green sugar – pudra.

Sunt delicioase si-ti satisfac pofta de dulce. Facand alegerile nutritionale potrivite, vei reduce cantitatea de zahar pe care o mananci si vei pierde in greutate fara frustrari.

Efectele nocive ale zaharului se datoreaza in primul rand cresterii in greutate ca urmare a zaharului adaugat in alimentatia noastra si bauturilor indulcite cu zahar.

Poti controla cantitatea de zahar extra pe care o adaugi in alimentatie, dar cateodata este greu sa detectezi zaharul ascuns in produsele preindulcite ambalate si procesate. De aceea este foarte important sa citesti etichetele produselor alimentare ca sa poti afla cat zahar contin produsele pe care le cumperi.

Verifica zaharurile ascunse din alimente. Fii atent la alimentele in care s-ar putea ascunde zahar, inclusiv la produsele cu continut redus de grasimi. Companiile scot grasimile, insa adauga aproape toate caloriile in zahar. Citeste etichetele. Evita produsele care listeaza zaharul ca primul ingredient sau care contin cateva tipuri diferite de zahar (zahar brun, sirop de trestie de zahar, etc.) – este o metoda prin care producatorii evita sa listeze zaharul ca primul ingredient.

Daca si tu gandesti ca mine, incearca provocarea si da-mi de veste! Eu le-am pus in cutie ermetic inchisa la frigider (sau in camara la racoare) si-mi satisfac poftele pentru cateva zile.😋

In dieta dukan, cornuletele pote fi consumate incepand cu etapa croaziera. Aluatul nu contine ingrediente tolerate. Deci va puteti bucura papilele gustative adaugand in umplutura 2 ingrediente tolerate/zi.

Untul adaugat in aluat il considerati ca ingredient permis in croaziera – 10 grame/zi si astfel cornuletele pate fi impartite in asa fel incat sa nu depasiti cantitatea de ingrediente tolerate zilnic. Prin urmare o tava de cornulete se poate imparti in 5 zile de consum.❤

𝙋𝙤𝙛𝙩𝙖 𝙗𝙪𝙣𝙖 𝙨-𝙖𝙫𝙚𝙩𝙞 𝙨𝙞 𝙤 𝙫𝙞𝙖𝙩𝙖 𝙨𝙖𝙣𝙖𝙩𝙤𝙖𝙨𝙖!


Nota:

Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si veti fi redirectionati catre comerciant.

Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !


Copyright©dukanlifestyle_2016_Materialele(text/imagini)sunt proprietatea autorului acestui site si sunt protejate de drepturile de autor conform legislatiei in vigoare (Leg. Nr. 8/1996).

Utilizarea lor integrala sau partiala, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Utilizarea retetelor in scop comercial, este interzisa fara acordul scris al autorului.

Cu multumiri!

print

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *