Dukan CONSOLIDAREDukan CROAZIERAGUSTARI

BRUSCHETE cu ROSII si USTUROI (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat)

BRUSCHETE cu ROSII si USTUROI (Fara faina alba/ Low carb/ Low fat)

Simplu, fresh, gustos, rasfat de weekend 🙂

Fara alte introduceri, nu sunt prima care spun ca lucrurile cele mai simple sunt de cele mai multe ori si cele mai bune, asadar bruschetele cu rosii si usturoi merg alaturi de multe feluri de mancare dar si ca o gustare, ce in multe restaurante este considerata o delicatesa.

Nu am sa va las cantitati caci cu siguranta stiti voi cate bruschete doriti, iar restul ingredientelor care desigur sunt foarte multe le reglati din ochi 😉

Mai intai preincalzim cuptorul la 180 de grade.

Feliem painea dietetica ca in reteta de aici si cu ajutorul unei cani/pahar sau dispozitiv special decupam discuri.

Nu-i musai, dar bruschete patrate/dreptunghiulare sau cum e forma feliilor de paine, se gasesc pe toate drumurile 😉

Spalam rosiille, le taiem in doua, dam la o parte pulpa, pentru ca nu o vom folosi caci ne inmoaie prea tare painea si le tocam cubulete mici.

Cateii de usturoi ii taiem marunt-marunt si ii amestecam cu o lingura de ulei.

Mai avem nevoie de busuioc (uscat sau verde ce avem la indemana) si optional piper proaspat macinat (eu nu am pus de data asta).

Cu o pensula sau o lingurita ungem fiecare disc, impartind cat de cat egal usturoiul.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor cca 10 min.

Scoatem bruschetele, punem deasupra cubuletele de rosii si presaram busuioc, dupa care din nou la cuptor pentru 15 min.

Si cam asta este tot!

Si bine-nteles ca, nu va las cu cojile de paine sa le rontaiti, caci deja mi-a venit o idee delicioasa, dar asta in urmatoarele articole, pana atunci,

Happy day 😛

 

Pofta buna s-aveti !


Reteta incercata si apreciata de cititori ???❤⤵⤵⤵

print

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *