Pentru ca sunt atatea fructe de sezon, am profitat si m-am bucurat de un delicios desert, racoros numai bun pentru zilele toride. O tarta cu crema pasticerra aromata si gustoasa 😋
Or, daca crusta de tarta in varianta dulce aveam in frigider, facute cu o saptamana in urma cand am avut putin timp liber, clar acum o sa imi ia mai putin timp prepararea acestui desert; fapt ce m-a incurajat sa ma apuc de treaba 😍
Nu mi-a ramas decat sa prepar crema.
Crema pasticcera de vanilie o gasiti AICI – ingrediente si mod de preparare.
Lasam crema sa se racoreasca putin dar nu la frigider (pentru ca se intareste), dupa care o turnam in crusta ajutandu-ne de un pos. Fiind usor calduta, crusta de tarta copta inaine si deja intarita, se mai inmoaie pentru ca absoarbe din crema, exact atat cat sa devina numai buna de taiat.
Asezam fructe de sezon peste crema, iar alegerea va apartine in totalitate. Pot fi fructe mici, sau mai mari taiate in bucatele. Eu am avut visine si zmeura, insa merg de minune cu fructe de padure.
Optional, asezonam cu un jeleu preparat in casa sau cumparat, dar fara zahar adaugat.
Reteta de jeleu o gasiti AICI, nu trebuie decat sa-l preparati mai fluid ca vascozitate, pentru a-l putea turna peste tarta.
Am preparat tarte si cu crema de cacao, reteta cremei o gasiti AICI si va asigur ca sunt delicioase 😍
Servim tarta rece, dupa ce a stat la frigider cam doua ore, timp in care crusta de tarta este numai buna de portionat, iar crema se intareste 😋😋😋
In dieta dukan se poate consuma incepand cu etapa Croaziera daca folositi doar 3-4 buc. de zmeura/afine/mure sau 1 capsuna/ portie / zi – tolerat.
Yum Yum 😍😋
Pofta buna s-aveti !
Nota:
Click pe fiecare ingredient pe care doriti sa-l cumparati si ve-ti fi redirectionati catre comerciant.
Folositi codul lifestyle5 pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea comenzii plasate pe No Sugar Shop !
1 Comentariu