Daca tot e “isteria avocado” m-am conformat 😉
O pasta excelenta ca aperitiv, servita pe Crackers (biscuiti sarati) sau paine prajita.
Ingrediente :
- 1 fruct avocado de marime medie
- 3 – 4 catei de usturoi
- 1 lingurita ulei de masline
- suc de la ½ lime (sau lamaie mica)
- 50 grame ansoa marinat
- 1 rosie
- frunze de busuioc proaspat sau uscat
Mod de preparare :
Decojim fructul de avocado, il taiem pe jumatate si scoatem samburele.
Zdrobim fructul cu o furculita si adaugam : usturoiul pisat, zeama de lime 3- 4 frunze de busuioc proaspat, tocate marunt (sau uscate) si 1 lingurita ulei de masline.
Amestecam energic si cam atat 😉
Punem crema de avocado pe fiecare felie de paine si adaugam bucati de ansoa si cubulete de rosie.
Alegeti ce felie va face cu ochiul, retete gasiti aici
- Paine la masina (prajita la toast)
- Focaccia cu tarate de ovaz
- Focaccia fara tarate de ovaz
- Crackers (Biscuiti sarati)
- Paine alba si pufoasa
- Paine pufoasa
- Chifle
- Chifle No Carb
- Chifle cu tarate si seminte
- wassa, etc.
Ornam cu frunze de busuioc proaspat sau presaram busuic uscat.
Dupa gust, putem adauga sare si piper, desi nu este nevoie.
Ansoa a fost destul de sarata incat nu a fost necesar sa mai adaug sare in crema de avocado.
Simplitatea, lipsa aglomerarii de ingredient si condiment, desavarsesc pe deplin un gust deosebit in combinatia cremei de avocado cu ansoa.
Nu ma gandeam ca poate fi atat de delicioasa.
Condimentele pe care le contine pestele marinat, sunt suficiente pentru un gust delicios.
Preparatul se poate consuma in dieta dukan incepand cu etapa croaziera zile de proteina & legume. Daca renuntati la rosii se poate consuma si in zilele de proteina pura.
Atentie ! la ce paine alegeti, pentru a nu depasi doua tolerate premise in aceasta etapa, intrucat avocado este un aliment tolerat.
Asta nu-i dieta ! Asta-i stilul meu de viata !
0 Comentarii